30 Mayıs 2012 Çarşamba

Samsung Bob Sinclar konseri


Samsung yeni telefonunu tanıtmak için harika bir organizasyon yapmış. Dünyanın en ünlü iki dj ini Bob Sinclar ve Avicii yi Türkiye ye getirerek, sokak partisi organiza etmiş. Bi stant açmış, orada da stant mankenleri gelenlere telefonu tanıtıyor. Harika bir reklam. Telefonun işlevselliğiyle konseri birleştirmiş. Dj’in arkasında ki dev ekranda “dahanelergöreceğiz” diyerek başlayan tweetleri yayımladılar.  Çok zekice buldum.

Ben Nişantaşında Bob Sinclar’a gittim. Avicii ise karşıda Caddebostan daydı. Her şey çok güzel başladı. Bob Sinclar zaten cool cool takılayım havasında bir adam değil, anında frekansı yakaladı.  Biz de kalabalıktık. Herkes birbirine söylemiş. Aşağı yukarı 10 kişi falan olduk.  “Ooo eğleniyoruz, ne güzel Bob Sinclar gelmiş, sokak partisi hem de” derken, Atölye isimli organizasyon grubu, adamın gözünün içine girerek fotoğrafını çekmeye başladı ve bitiremedi, bir süre sonra Bob Sinclar rahatsız olduğunu söyledi ama yok aynen devam ettiler. Bu kadarla kalmadı tabi ki. Kimin dağıttığını bilmiyorum, ışıklı çubuklar dağıttılar ( başka bir adı da olabilir, bu ismi ben uydurdum), o ışıklı çubukları sahneye atanlar oldu. Bir süre sonra da Bob Sinclar gitti. Ve olan tabi ki yine bizim gibi, sadece eğlenmeye gelenlere oldu.

 Hayır anlamıyorum ya, o zamazingoyu sahneye attığında eline ne geçiyor, senin annen baban hiç mi bir şey öğretmediler sana, onu atarken aklından geçen nedir “oooo çok eğleniyolar burda, dur ben şunları sahneye atayım da, eğlencelerini bi bozayım şunların, zaten müziği de anlamıyom” mu diyorsun. Allah zeka versin. Eğitim şart.

Caddebostan da böyle bir şey olmamış duyduğum kadarıyla. Karşıdakiler gayet güzel eğlenmişler. Bir de buradan rica ediyorum Mustafa Sarıgül’e. Lütfen sokak partisi olacağı zamanlarda Beymen’in üstündeki sokağı maçkaya kadar kapatın. Önümüzden bir tır geçmedi desem yeridir.

Bunların dışında gayet güzeldi. Se’nin bir arkadaşı var Öz, gayet de alakasızız. Arkadaşlığımız arada karşılaşmamız ve sadece birbirimize “merhaba” deme düzeyinde. Face de bile ekli değiliz yani o kadar.Bana blogunu takip ediyorum Seçil, bunu da yazacak mısın dedi. Se’nin benim yazılarımı toplasan çıkarsan iki kere paylaştığını düşününce; birden çok şaşırdım ve birden çok mutlu oldum. Teşekkür ederim Öz. Sayende, bir kere okuyarak, paylaşılmasa da blogumu takip eden insanlar olduğunu anladım J

Bir diğer olay da, GS TV’nin en ünlü spikeri Can Erbesler le tanışmam oldu. Kem’in çok yakın arkadaşı. Uzun zamandır Kem bahsediyordu, Bob Sinclar da tanıştık. Veee blog için röportaj sözü aldım. Egelilerin bir anda iletişim kurabilmelerine ve bir anda arkadaş olabilmelerine bayılıyorum. Röportaj, pek yakında, burada. J

2 yorum:

  1. Güzel bir organizasyondu ama Eğitim Şart insanları çok fazlaydı.Ön taraftaydım fazla etkilemedi beni,çünkü Fransız bir öğrenci grubuyla birlikteydik ama evime dönerken arka tarafta bağıranlar,yerlerde kırık şişeler çok fazlaydı,o çubuklarda glow stick olarak geçiyor adı,orada yetkililer dağıttılar açıp,bob sinclar a atmaya başlayınca dağıtmayı da kestiler.Fena konser değildi ama çok fazla kendini kaybeden oldu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. biz tod's un oradaydık, önümüzden geçmeyen araba çeşidi kalmadı. glow stick i öğrenmem iyi oldu :) teşekkürler mösyö :)

      Sil