28 Mart 2012 Çarşamba

Kantin - Nişantaşı


     Şemsa Denizsel Atilla' nın sahibi ve aşçısı olduğu bu değişik mekana, bir gün yolunuz düşerse mutlaka uğramalısınız.

     İsmi bence çok yaratıcı, herkesin nefes aldığı bir yer olmasında, adının da büyük payı olduğunu düşünüyorum. Hani dersten sıkılırsınız, karnınız acıkır, teneffüste de bi kantine inelim yaa dersiniz ya, hah işte aynı öyle bir yer.

    İlhamını esnaf lokantalarından almış ama siz bir esnaf lokantasına gider gibi gitmeyin. Çünkü o beklentiyle giderseniz, " hangi esnaf lokantasında somonlu çıtır var, hangi esnaf lokantasında içecekler kadehte geliyor, biz bu güne kadar hangi esnaf lokantasında odun fırında sebze, zeytin tapenade, üzerine de cheescake yedik " diyebilirsiniz. Bu yüzden beklentinizi yüksek tutarak buranın esnaf lokantasıyla şık bir restaurant arasında bir yerlerde olduğunu unutmayın.

    Menü ikiye ayrılıyor; her gün çıkan yemekler ve mevsime göre çıkan yemekler olarak. Mutfak ortada gibi bi şey, yapılan her şeyi görebiliyorsunuz. Benim gördüğüm kadarıyla da oldukça temizdi.

    Bu kadar temiz, ürünleri organik ve çalışanlarının güler yüzlü olduğu bir yerde de fiyatlar ona göre fark ediyor, yani bu konuda da esnaf lokantası beklentisinde olmayın.

Adres: Akkavak sok.30 , 34365 Nişantaşı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder